Sva prvi slovenski plesni par ob drogu in zračni akrobatki, ki skupaj ustvarjava že od leta 2015. Ljubezen do tovrstnega športa je vzklila že na prvi vaji plesa ob drogu, s tem pa tudi možnost za razvoj unikatnega in inovativnega artističnega para. Duo Kamikazete eksponentno rasteva, se razvijava in slediva svojim sanjam. Do sedaj sva se že predstavili pred celotno Slovenijo v oddaji Slovenija ima talent leta 2018, kjer sva prišli vse do polfinala. Prav tako sva svoje znanje pokazali pred Hrvaško publiko v njihovi različici šova, in sicer leta 2019 na Supertalent Hrvaška, kjer sva skozi tri povsem različne točke priplesali do finala. Istega leta sva bili del največjega cirkuškega spektakla v Sloveniji Dunking Devils Live. Udeležili sva se več mednarodnih tekmovanj in zasedli stopničke ter sodelovali s številnimi športniki, s katerimi sva prepletali različna področja in ustvarjali nove akrobacije. Leto 2021 je bilo za naju prelomno, saj sva bili sprejeti v cirkuško šolo Salto Interational circus school na Portugalskem, kjer sva dobili priložnost živeti svoje sanje in se vsakodnevno izobraževati na področju zračnih akrobacij. V letu 2022 pa sva dobili priložnost poleteti nekoliko dlje in novo znanje prikazati v šovu Got talent Portugal, kjer sva z neverjetnim dropom poleteli do polfinala. Z vrnitvijo v Slovenijo, v domače kraje, sva želeli znanje deliti z drugimi in zato sva decembra 2022 odprli svoj prvi DK dance studio, kjer učiva zračne akrobacije ter ples ob drogu. DK dance studio je prostor, kjer svojo strast in veselje do gibanja deliva z ostalimi.
Dekle visokih ambicij in sanj

EVA KOBAL

Primorka, ki je diplomirala iz kineziologije na Fakulteti za šport. Že od malih nog naprej je z vsem srcem trenirala smučanje, ki jo je pripeljalo do vrhunskega nivoja. Nacionalni šport je zamenjala za nekaj povsem novega – ples ob drogu. S tem športom odkriva kaj vse je zmožno telo, tudi brez kakršnihkoli pred-dispozicij. Različne zračne discipline ji predstavljajo nove izzive, za katere živim.

Vztrajna in energična punca z velikim nasmehom

TINKARA LOVERČIČ

Goričanka, ki obiskuje Filozofsko fakulteto. Že od mladih nog svoj prosti čas namenja športu in rekreaciji. Preizkusila se je že na mnogih področjih, a nobeno je ni tako prevzelo kot ples ob drogu, ki je postal del njene osebnosti in največja strast. Šport ji odpira nove preizkušnje, s katerimi nadgrajuje svoje znanje in dosega vse višje cilje.