WORKSHOP

Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.
12 Maj

WORKSHOP

12 maja, 2019 @ 10:00 dop - 12:00 pop

Delavnica je primerna za vse starosti in stopnje znanja. Za prijavo ne potrebujete že izbranega partnerja, s katerim boste izvajali različne elemente in akrobacije, saj se boste razvrstili glede na stopnjo znanja in seveda ZAUPANJA.

Ker je s prijateljico/prijateljem vedno lažje začeti trening in je motivacija toliko večja, boste lahko odkrili svoj talent v prav posebni luči. Morda pa boste ravno VI novi POLE DANCE DOUBLE?

Na najini delavnici bomo izvajali osnovne elemente na statičnem in dinamičnem drogu, ki jih bomo povezali v koreografijo, v kateri boste uporabili svojo moč, fleksibilnost in drznost.

KDO SO DUO KAMIKAZETE?
Sva Eva Kobal in Tinkara Loverčič, pole dance duo in se s to vrsto umetnosti ukvarjava že 3 leta. Sva dokaz, da lahko tudi brez pred-dispozicije, a z veliko željo in trudom dosežeš ogromno, saj sva prej trenirali smučanje in atletiko. V lanskem letu sva se udeležili šova Slovenija ima talent, kjer sva prišli vse do polfinala. V šovu sva želeli svojeni prikazati novo smer pole danca, ki še ni tako razvita. Udeležili pa sva se tudi že mednarodnega tekmovanja kjer sva v kategoriji pole dance double amatours dosegli drugo mesto.

Z delavnicami želi svoje znanje deliti naprej in navdušiti vse, ki bi radi zaplesali v dvoje. Pri vas bova izvajali najino tretjo delavnico, ki bo prepletala različne stopnje znanja, predvsem pa bo tu na preizkušnji zaupanje.

VEČ INFORMACIJ O DELAVNICAH
Stopnja: vse stopnje
Trajanje: 90 min

Datum izvedb delavnice: 12. maj ob 10:00
Število: od 8 do 10 oseb na delavnico

Cena delavnice: 30 eur / osebo

Več o prijavah: http://plesobdrogu.weebly.com

EVENT DETAILS

Date: 12 maja, 2019 @ 10:00 dop - 12:00 pop
Time: 10:00 dop - 12:00 pop
Venue: AJDOVŠČINA